Hírek, események

Jóga-maraton a gerinc körül

gerinc1

 

 Intenzív program április 17-én, vasárnap

Egészséges és hajlékony gerinc, szabad és boldog mozgás minden életkorban! Köztudott, hogy a rendszeres jógázás segítségével megelőzhetőek azok a gerincproblémák, amelyektől sok ismerősünk szenved. A gerinc azonban nem csak mozgásrendszerünk, hanem idegrendszerünk egyik központi része is. A gerincgyakorlatok közvetlen hatást gyakorolnak a gerinc mentén elhelyezkedő idegközpontokra, melyek kiegyensúlyozása az elme egészséges működésének, a kozmikus fény és tudatosság megtapasztalásának alapja is.

A program résztvevői a Ganga Baráti Kör oktatóinak segítségével ismerhetik meg a Jóga a mindennapi életben rendszer különleges, más tanfolyamon csak elvétve szereplő gyakorlatait, élhetik át azok kedvező hatását. A jógaközpontban - ásramban - eltöltött délelőtt ösztönző erőt és több jóga-tudást ad mindenki számára.

 

gerinc2

Program:

6.00 - 6. 45  Meditáció

7.00 - 9. 00 Ászana, pránajáma 

9.00 - 9.30 Vegetárius reggeli

9.30 - 11.00 Egészséges és hajlékony gerinc, szabad és boldog mozgás minden életkorban! A Jóga a mindennapi életben rendszer gerinc-gyakorlatai. Elméleti és gyakorlati útmutatás ahhoz, hogy a rendszeres gyakorlás révén a gerinc optimális állapotba kerüljön!

 A programhoz a reggeli meditáció után, 7.00-kor is lehet csatlakozni.

A reggeli meditációt mindazoknak javasoljuk, akik már végeztek ilyet korábban a "Jóga a mindennapi életben rendszer" valamelyik szemináriumán. A reggeli gyakorlás azoknak javasolt, akik Jóga a mindennapi életben  tanfolyamon is gyakoroltak már. Ezektől a javaslatoktól indokolt esetben, az oktató kérésére térhetünk el.

Részvételi díj: 2500 forint

Debrecen környékéről csoportosan (2 nél több fő) érkezőknek valamint egy család tagjainak személyenként 500 Ft.  kedvezményt adunk.

 

Helyszín: Debrecen, Külsővásártér 3. 11-12, Ganga Baráti Kör Jógaközpont, 

Időpont: 2016 április 17. vasárnap

 

A férőhelyek korlátozott száma miatt a helybiztosítás a programra előzetes jelentkezéssel lehetséges április 13-án 21.00-ig:

A csoportot vezető oktatónál,

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

telefon:  06204672462, 06705191609

500 Ft. előleg befizetésével.

 

Pin It