A Jóga a mindennapi életben rendszerben minden tudás, technika és tapasztalat megtalálható ami a jól-létedhez szükséges. Csak add hozzá a gyakorlásod!

Jóga a mindennapi életben rendszer első szint

Az első szint gyakorlatai segítenek a testi-lelki egyensúly megteremtésében.  Sokoldalúan erősítik, lazítják a test izmait, ízületeit.  Idősebb korban vagy feszült, nehezen mozgó test estén is alkalmasak a gyakorlásra és megtanítanak arra, hogy rendszeres végzésük révén hogyan javíthatunk közérzetünkön. Ugyanakkor minden szükséges alapot megadnak a klasszikus jógaászanák és későbbi meditációk gyakorlásához. 

Jóga mindenkinek

A kezdő jógatanfolyam olyan gyakolratokból áll, amelyek minden korú és képességű résztvevő számára hasznosak. A foglalkozásokon a résztvevők lazítást, testgyakorlatokat, légző technikákat és rövid meditációt is tanulnak. A tapasztalt oktató tanácsai segítik őket céljuk elérésében.

Középhaladó Jóga (2-5 szint)

A középhaladó tanfolyamok anyagát rendszeres gyakorlás mellett lehet elsajátítani, kinek kinek saját adottságainak megfelelően. Az első szint elvégzése során kialakult képességekre építve a gyakorlatok összetettebbek, hatásuk mélyebb. Rendszeres végzésük saját belső igazságaink felismerésére alapuló életvezetés és gondolkodásmód felé segítik a gyakorlót.