Gjána Ganga - Jógamagazin

  • Jóga

A mester szavai

Ha megtaláljuk életünk szilárd támaszát, az megtart bennünket. Akkor lehetünk félelem nélküli hősök, akik segíthetnek, tamogathatnak másokat, miközben mentesek maradnak a negatív gondolatoktól. Ez az alap teszi lehetővé, hogy felébredjen a szeretet, a kegyelem, a bizalom. Pusztán az elvárások egy napon csalódást okoznak majd.

If we have a solid foundation, it will hold us. Then we can be a fearless hero, who can help, support and give – and avoid negative thinking. This foundation leads us to the awakening of love, mercy, confidence; but expectations will lead us one day to disappointment. (Villach, Austria, 2014)

A valódi fenntarthatóság nem azt jelenti, hogy elég pénzt gyűjtesz, hanem azt, hogy a társadalomban a spiritualitás fejlődik. A gyermekkortól kezdődő etikus nevelés vezet el egy napon a szeretethez és tudáshoz.

Real sustainability does not mean collecting enough money, but it means developing spirituality in society. We can reach this with ethical and moral education starting from childhood, leading us to love and knowledge. (Bratislava, Slovakia, 2014)

Az egész világ Isten családja. A negatív gondolatok negatív tettekre sarkallnak, ami megöli a test egészséges sejtjeit.

The whole world is one family of one God. Negative thoughts provoke in us negative actions, which kills many healthy cells in our body. (Bratislava, Slovakia, 2014)

 

Pin It